7 Jun 2023

Jada noydd at avlýsa

Jada, ið skuldi spæla á G! í ár, er við barn, og varð í síðstu viku innlögd við komplikatiónum. Hetta hevur við sær, at hon í dag hevur boðað frá, at hon verður noydd at avlýsa allar konsertir uttanlands í summar, hetta er tíanverri eisini galdandi fyri G! Festivalin. 

Avboðið kemur brátt við, men vit gleðast um, at stöðan við henni og barninum er stabil, og gleða okkum at taka ímóti henni eitt annað ár. 

Samstundis eru vit í ferð við at finna ein góðan avloysara til festivalin, ið kann koma afturat kanska sterkastu tónleikaskrá, ið vit nakrantíð hava havt.

Boðini frá Jadu eru hesi: 

 


❤️ jeg er gravid ❤️ jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven.

 


Men for en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig.

 


Derfor har vi aflyst alle mine koncerter i juni og alle kommende internationale shows❤️ det er det eneste, der er aflyst lige nu, og det er alt vi ved indtil videre. 

 


Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk, men er også enormt lettet over at tingene er stabile og så utrolig taknemmelig for den fantastiske omsorg og behandling, vi har fået ❤️❤️ Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder jeg mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen ❤️

29 Nov 2023
Of Monsters and Men at G! Festival 2024

The G! Festival is thrilled to announce that the Icelandic indie rock sensation Of Monsters and Men will be performing at next year’s festival. Read more »

15 Jul 2023
Listen to the G! Saturday Playlist

Saturday is upon us, get ready for another day of great music by listening to our Saturday playlist. Read more »

14 Jul 2023
Listen to the G! Friday Playlist

After the first day of G!, we get ready for Friday with the official playlist. Read more »

12 Jul 2023
Listen to the Thursday Playlist

G! Thursday is almost here! We are so excited to present the official Get Ready for G! Thursday playlist, featuring some of the best songs by the artists that will grace the stage on G! Thursday Read more »

9 Jul 2023
Unconscious___Conscious Materiality I - Materiality, Zones Between the Sea and the Land

The 14th of July from 14.00-17.00 pm Eksil organizes an international literary event at the G! Festival in the old barn known as Fjósið. Featuring a meeting between Scotland, Wales and the Faroe Isla… Read more »

9 Jul 2023
DJ Bjørn Hentze Bech

We invite you to an unforgettable DJ event, presenting "Oldies Goldies"! Get ready for a musical journey back in time to the 50s and 60s as our DJ takes the stage with the most iconic hits from this g… Read more »